Suomalaista tanssiperinnettä

Hellä Tampere

Hellän unelmana olisi nähdä vanhanajan tanhuja eli kansantansseja. Hän on itse ollut aktiivinen tanssija kansantansseissa, joten mikä olisikaan hienompaa kun päästä näkemään hänelle tärkeitä kansantansseja.

Unelman tilanne tällä hetkellä

Syksymmällä Tampereen työväenopiston tanhuajien olisi tarkoitus päästä esiintymään Hellälle ja luomaan kunnon suomalaista kansantanssitunnelmaa!

Sisältö

  • Esiintyjinä Tampereen työväenopiston tanhuajat 
  • n. tunnin esitys99,60 
Keräys mahdollisti tämän unelman toteuttamisen.
Unelman mahdollistivat mm.
  • Virve |
  • Santtu

Tanhut jälleen muodissa

Nurmikodissa tanssittiin tanhuja eli kansantansseja. Perinteet tuotiin voimakkaasti Nurmikodin kiiltävälle tanssilattialle syksyllä 2022 Tampereen Työväenopiston Tanhuajien toimesta Hellän unelmana. Ohjelmassa oli paljon erilaisia tansseja ja pelimanni viihdytti myös yleisöä muutaman kappaleen verran niin tanssijat saivat ansaitsemansa pienen hengähdystauon. Esitys oli kokonaisuutena todella viihdyttävä, myös kansallispukujen esittelykierros oli todella mielenkiintoinen. Unelmoija Hellä sai katsoa koko esityksen eturivistä ja olihan hän itsekin virittäytynyt tunnelmaan pukeutumalla omaan kansallispukuun. Vau! Yleisö sai osallistua viimeisiin tansseihin ja estradilla nähtiin loistavaa heittäytymistä ja unohtumattomia hetkiä myös Nurmikodin toimesta. Loistavaa!

Muita unelmia, tarinoita ja muistoja